Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Pinot...
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 %...
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen kan drikkes nu men er bedst fra 2025Produktion: 5.000 flaskerLagring: 9 måneder på franske egefadeRating: NejAllergener: Sulfitter Velegnet til: Grillede steg, lam og røde bøffer
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På franske egefadeRating: Cameron Douglas: 93 point Allergener: Sulfitter og æggehviderVelegnet til: Fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: EVA PemperOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: På stålRating: Cameron Douglas: 93 point - Candice Chow: 94 pointAllergener: Sulfitter og æggehviderVelegnet til: Aperitif, fisk, skaldyr og lette vegetariske retter
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 % håndplukkede Pinot Gris druerAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 16.000 flaskerLagring: Stål og ældre fadeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Ost, asiatisk mad
Vingård: AmisfieldOmråde:Lowburn Terrace, New ZealandDruer: 100% RieslingAlkohol: 9 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 2.400 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeRating: NejAllergener: Mælk og sulfitterEr velegnet til: Ost, tapas, kylling, wok og fisk
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New Zealand Druer: 100 % RieslingAlkohol: 12 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge op til 10 - 16 år.Produktion: 4.000 flaskerLagring: Modnet på tønder i 4 månederRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, suppe og ost
Vingård: Roux Lambert / Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Alkohol: %Gemmepotentiale: 14-18 årLagring: 14 måneder på franske egefadeProduktion: xx flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Røde bøffer og modne oste
Vingård: Roux Lambert / Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10-12 årLagring: 10 måneder i ståltankeProduktion: 3.900 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fjerkræ, lyst kød og oste
Vingård: Roux Lambert/Les Climats d’OrOmråde: Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8-12 årLagring : 12 mdr. i egefade heraf 20 % nyeProduktion: 3.100 flaskerRating: NejAllergener : SulfitterVelegnet til: Lyst kød, fisk og oste