Katalog
Indlæser...
v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
AK Vine importerer vin fra en stor del af verden. Alle vore vine kommer fra små familiedrevne vingårde. Passionerede, fantastiske mennesker som brænder for deres vin og for at lave kvalitet.
Vi har et godt og tæt forhold til vore leverandører, og indimellem kommer de til Danmark for selv at præsentere deres vine.
Klik på de nedenstående lande for at læse mere om de fantastiske vingårde der leverer vin til AK Vine.
Underkategorier
Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 90 % Pinot Noir, 10 % ChardonnayAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.200 flaskerRating: 92 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Bryllupskage, ost med kiks, sortfodsskinke og chokolade
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Dolche Calcaia er den skønneste dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 40% Grechetto, 20% Trebbiano Procanico, 20% Verdello, 20% Sauvignon BlancAlkohol: 11%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: På FlaskerRating: Ja - 3 glas i Gambero Rosso (3 Bicchieri), Antonio Galloni Vinous: 93 point, Wine Advocate: 93 point,...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.700 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 94 point; Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: Mas Gabinéle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 100 % Grenache GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost, fisk, asiatisk mad og kylling
Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...
Vingård: Maison VentenacOmråde: Cabardès, Lanquedoc, FrankrigDruer: Cabernet Franc (40%), Merlot (20%), Syrah (40%)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: Ca. 4.000 flaskerRating: 93 Points Parker - 2015Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 månederRating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100 % Pinot GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i 6 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: 6 mdr. på stål og 6 mdr. på fadRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Røget fisk, lette vildtretter, svampe og asiatisk mad